Våra tjänster

Vi har många års erfarenhet av att renovera lägnheter och det vi inte kan har vi nära samarbetspartners som vi litar på.

img

 Totalrenovering

Är ni i behov av en gedigen och omfattande renovering? Det ser vi till att ordna. Med hjälp av mångårig erfarenhet och expertis och duktiga medarbetare får du den lägenhet du alltid drömt om, samtidigt som vi ser till att det går snabbt och effektivt.

img

Köksrenovering

Ett nytt kök kan lyfta din bostad en hel del, både visuellt och i faktiskt värde. Vi ser till att tillgodose era behov och önskemål, och kommer mer än gärna med tips och råd på vad som skulle passa för just dig. 

img

Badrumsrenovering

Vi spenderar en hel del tid i badrummet, och ett riktigt fint sådant är värt guld. Vi ser till att ditt badrum påminner om ett lyxigare hotellrums om det är det du önskar, och vi ser till att det blir precis den typ av badrum som du önskar. 

img

...och mycket mer

Det finns inte mycket inom kategorin lägenhetsrenovering som vi inte gör. Självklart är du alltid välkommen att kontakta oss om det är något du funderar över, och vi finns alltid tillgängliga för att skicka en kostnadsfri tillika skräddarsydd offert till dig.