Stockholms Bad & Byggmästarlag AB

Vi är en konsultverksamhet specialiserad på totalrenoveringar och tillbyggnader av privata bostäder. Kvalitet, form och funktion är våra ledord och vi gör allt vi kan för att leva upp till dessa. Hos oss hittar du alla kunskaper som behövs för att genomföra en lyckad hus eller lägenhetsrenovering som delad eller totalentreprenad.

Våra samarbetspartners består av allt från arkitekter, snickare, målare , elektriker, vvs, plattsättare till konstruktörer och markarbetare, där alla är certifierade och behöriga inom sina områden. Vårt mål är att tillsammans leverera vackra bostäder av högsta kvalitet.

Alla är välkomna till oss

Vi på Stockholms Bad & Byggmästarlag AB tar oss an både mindre serviceuppdrag till stora renoveringsuppdrag eller nybyggen. Våra främsta projekt är renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader och inredningssnickerier.

Stockholms Bad & Byggmästarlag AB har funnits i många år med hundratals nöjda kunder över hela Stockholm med omnejd och de som representerar oss är erfarna, testade och pålitliga proffs med hög arbetsmoral och trevlig attityd.

Varför anlita oss?

  • Därför att vi är trevligare, bättre och mer kreativa än våra konkurrenter.
  • Vi hjälper till med planering, vi ger teknisk och arkitektonisk rådgivning och vi för en trevlig och konstruktiv dialog med kunden.