Få en snygg och modern lägenhet

Med vår hjälp kan du få ditt hem att se snyggt och modernt ut. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

services_icon1

Mindre renoveringar

Behöver du hjälp med en mindre renovering? Rör det sig till exempel om att det är ett av rummen i din lägenhet som behöver renoveras? Då är detta något som vi kan hjälpa dig med. För oss är nämligen inga uppdrag varken för stora eller för små!

services_icon1

Totalrenoveringar

Är det i stället hela din lägenhet som behöver renoveras? Då hjälper vi dig även mer än gärna med detta. Vi kan göra din lägenhet till en snygg bostad där du kommer att kunna trivas på bästa möjliga sätt. Tillsammans med dig lägger vi upp en projektplan för hela lägenheten för att säkerställa bästa möjliga resultat.

services_icon1.png

Badrumsrenoveringar

Vi har alla behörigheter och certifikat som krävs för att genomföra badrumsrenoveringar. Vi kan hjälpa dig genom hela processen, från inledande konsultation då vi kan ge tips om materialval och design, till färdigställande då en sista slutbesiktning görs.

services_icon1

Renoveringar av vindsvåningar

Vi är experter på att förvandla slitna och trista vindsvåningar till fräscha förvaringsutrymmen. Med vår hjälp kan du få en vindsvåning som passar dina förvaringsbehov perfekt. Vi kan självklart även göra om vindsvåningen till ett gästrum om du är intresserad. Ta kontakt med oss idag för att veta mer om tjänsterna vi erbjuder!